Wat zegt het sterrenbeeld over je kind?


In dit artikel gaan we alle sterrenbeelden af en lees je welke karaktereigenschappen hierbij horen. Herken jij je kind hierin of sluit het beeld van het sterrenbeeld (nog) niet aan bij je kind. Het sterrenbeeld hoeft natuurlijk niet één op één over te komen met de karaktereigenschappen van je kind, maar het is wel een leuke leidraad die je vast kunt houden bij de vergelijking. 

21/03-20/04: Ram

Is je kind een ram? Dan zit jouw kind bomvol energie en is het vaak een echte wildebras. Kinderen met dit sterrenbeeld nemen vaak de leiding en stralen dan ook zelfverzekerdheid uit als ze dit doen. 

21/04-20/05: Stier

Een kind met stier als sterrenbeeld is erg zachtaardig. Je kind houdt dan ook van knuffelen en knoopt met iedereen altijd een vriendelijk praatje aan.

21/05-22/06: Tweelingen

Kinderen die tweelingen hebben als sterrenbeeld zijn vaak vrolijk en nieuwsgierig. Nieuwsgieriger dan meeste kindjes in ieder geval! Je zult veel “Waarom?” vragen ontvangen van je kind omdat hij altijd lekker op onderzoek uit gaat. 

21/06-22/07: Kreeft

Een kreeft is altijd erg lief en gevoelig. Je kind zal het liefst onder veel mensen zijn en bouwt dan ook snel een goede band op met de mensen om hem heen. Daarnaast zul je je kind af en toe moeten pushen om uit de comfort zone te komen. Dan is je kind de beste versie van zichzelf. 

23/07-23/08: Leeuw

Is je kind geboren in deze zomerperiode? Dan is je kind een leeuw. Leeuwen staan graag in het middelpunt en hebben meestal een sterk gevoel van eigenwaarde. 

24/08-23/09: Maagd

Is je kind geboren tussen eind augustus en eind september? Dan heeft jouw kind als sterrenbeeld de maagd. De maagd is altijd graag bezig en zit moeilijk stil. Af en toe stijgt dit naar het hoofd en zullen ze stress krijgen van de chaos. Perfectionisme komt dan ook vaak bij je kind voor. 

24/09-23/10: Weegschaal

Een weegschaal is makkelijk in de omgang en lief zijn staat hoog in de karaktereigenschappenlijst. Weegschalen presteren het best in harmonieuze omstandigheden. 

24/10-22/11: Schorpioen

Een schorpioen leert graag nieuwe dingen en voelt zich het best in hechte relaties. Tevens kunnen ze erg volhardend zijn en is alleen zijn geen probleem. 

23/11-21/12: Boogschutter

Is je kind geboren in de laatste maand van het jaar? Dan is je kind een boogschutter. De karaktereigenschappen die horen bij de boogschutter zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid. Jouw kind is ongetwijfeld graag buiten om de wereld te ontdekken.

22/12-19/01: Steenbok

Een steenbok typeert zichzelf door serieus over te komen en snel volwassen te worden. Een steenbok is rustig van aard en richt zijn leven efficiënt in. 

20/01-19/02: Waterman

Een waterman is erg zelfstandig en doet graag alles zelf. Ze gaan graag de wijde wereld in omdat ze houden van hun vrijheid. 

20/02-20/03: Vissen

Is je kind geboren in februari of maart? Dan is zijn sterrenbeeld vissen. Vissen zijn erg gevoelig en pikken dan ook de stemming van anderen op. Let erop dat je kind niet alles te persoonlijk neemt.